Adres: Smithweg 1.01 - 4462HC - Goes

Tel: 0113 - 29 60 80

© 2018 - 2020 by MEY.    KVK: 74703927  BTW: NL859998368B01

"MEY Personeelsdiensten, een nieuw tijdperk in werving."

MEY Personeelsdiensten is opgericht uit frustratie met de huidige staat van de werving sector. De twee jonge ondernemers waren vastbesloten om van de wervingsindustrie weer een betrouwbare sector te maken waarmee je kunt samenwerken. "Ons primaire doel is om lange en succesvolle samenwerkingen te creëren tussen werkgevers en werknemers".

 

Toen Yff Zwartepoorte in 2017 vroegtijdig stopte met zijn opleiding, besloot hij een tussenjaar te nemen om te werken en zijn opties te verkennen. "Ik ben uiteindelijk gaan werken bij een uitzendbureau met een twijfelachtige reputatie in onze regio," herinnert Zwartepoorte zich. “Bedrijven kregen te weinig gekwalificeerde werknemers of zelfs mensen die geen enkel woord Nederlands of Engels spraken, waardoor er soms ook gevaarlijke situaties op de werkvloer konden ontstaan door gebrek aan communicatie. Hun enige doel was om zoveel mogelijk winst te maken, ongeacht de gevolgen voor de werkgever of werknemers. ”Tijdens het werken voor dit uitzendbureau ontmoette Zwartepoorte Stephan Broomhead, een collega met soortgelijke frustraties over het bedrijf. "We dachten: we kunnen het beter doen."

 

 

 

 

 

Succesverhalen.

 

Met deze mentaliteit is MEY Personeelsdiensten opgericht, een arbeidsbemiddelaar dat leeft van de fouten van hun collega's. “Wat ons onder andere onderscheidt, is onze grondige screening van elk bedrijf waar we voor werken en elke kandidaat wiens CV we ontvangen. Wanneer een bedrijf besluit om met ons samen te werken, gaan we naar hun kantoren en observeren we hun manier van werken. Op deze manier weten we precies waar ze naar op zoek zijn. Met het bedrijfsprofiel dat de nieuwe klant hanteert, gaan we op zoek naar de perfecte match. Voordat we zelfs maar overwegen om een ​​werknemer ergens te plaatsen, hebben we een goed gesprek met de werknemer om hen te leren kennen en hun passie, ervaring en talent te zien. Daarnaast vragen wij referenties op, zo komen wij er achter wat de andere ervaringen met de kandidaat zijn geweest. Alleen als we ervan overtuigd zijn dat het bedrijf en de werknemer een goede match kunnen zijn, stellen we ze voor aan de klant. En die formule werkt.

 

De overgrote meerderheid van de plaatsingen van MEY Personeelsdiensten worden succesverhalen. “Onlangs kregen we bezoek van een zeeman met 20 jaar ervaring in de binnenvaart die een nieuwe carrière wilde beginnen zodat hij meer tijd met zijn gezin kon doorbrengen. We vonden een ​​baan voor hem als elektricien, het vak waar hij een opleiding voor had gevolgd, maar nooit had uitgeoefend. Enthousiast als hij was, gaf hij alles vanaf de eerste dag en kon hij de draad sneller oppakken dan gedacht, er was immers veel veranderd in de elektrotechniek na 20 jaar . Na slechts twee weken vertelde onze klant hem dat hij hem een ​​vast contract wilde geven. Ons hoofddoel is om de carrière van onze medewerkers een boost te geven, niet om onszelf te verrijken. ”

 

Gepassioneerde matchmakers.

 

Ondanks deze andere aanpak van werven heeft MEY Personeelsdiensten soms problemen om klanten en werknemers te overtuigen om met hen samen te werken. De vele louche uitzendbureau's hebben de naam van de sector aangetast. “Bedrijven en werknemers vertellen ons vaak dat ze eerder met wervingsbureaus hebben samengewerkt en die ervaring niet graag willen herhalen. Het kost ons tijd om hen te overtuigen dat we anders te werk gaan dan onze concurrenten. Wanneer ze het uiteindelijk een kans willen geven loopt dit meestal uit tot een langdurige samenwerking, wat bewijst dat we inderdaad dingen anders doen. ”

 

Dat is ook merkbaar op de loonstroken van de werknemers en de facturen aan de klanten. Door hun commissies te verlagen, slaagt MEY Personeelsdienten erin een aanzienlijk hoger salaris uit te keren aan haar werknemers, terwijl de tarieven relatief laag blijven voor haar klanten. “Dat leek in het begin vrijwel onmogelijk, maar we hebben het uiteindelijk laten werken. Waar de meeste uitzendbureau's hun werknemers het wettelijke minimum betalen, starten wij meestal met een euro of 2 per uur meer. Dit houdt ons personeel gemotiveerd, waardoor we betere kwaliteit kunnen leveren. We willen onze medewerkers ook motiveren door hen een goede werkomgeving en een goede relatie met hun werkgever te bieden. Wat ons onderscheidt, is het persoonlijk contact wat we met ons personeel hebben, wat betekent dat de belangen van de werknemer voorop staan. ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jonge ideeën.

 

Met MEY Personeelsdiensten bewijzen Zwartepoorte en Broomhead dat je geen diploma nodig hebt om je weg in het leven te vinden. Beide hebben geen afgeronde opleiding maar creëerden toch hun eigen kansen. Nu, 21 en 27 jaar oud, heeft het jonge duo geen spijt als ze er over nadenken. “Natuurlijk vinden wij dat onderwijs van groot belang is en moeten jongeren hun best doen op school. Toch is het ook belangrijk voor hen om te weten dat er nog steeds mogelijkheden zijn zonder dat stuk papier. Als je bereid bent te werken en je talenten kent, zijn er genoeg opties voor een goede toekomst. ”

 

Na bijna twee jaar heeft MEY Personeelsdiensten nog steeds grote groeiambities. Tegenwoordig richten ze zich vooral op de infrastructuur-, bouw-, transport-, schoonmaak-, en horecasector in het zuiden, oosten, westen en midden van Nederland, evenals de havenindustrie in Vlissingen (nabij het hoofdkantoor in Goes). “We zijn ervan overtuigd dat we alles in huis hebben om MEY Personeelsdiensten naar een nationaal niveau te tillen. Echter zullen we ons unieke DNA om de mensen voorop te stellen nooit veranderen. '

TEKST: ARNE ADRIAENSSENS | FOTO'S: MEY PERSONEELSDIENSTEN

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon