Adres: Smithweg 1.01 - 4462HC - Goes

Tel: 0113 - 29 60 80

© 2018 - 2020 by MEY.    KVK: 74703927  BTW: NL859998368B01

Bouw

Timmerman

Fulltime - Per direct

Wij zijn op zoek naar allround timmermannen voor de nieuwbouw en renovatie. Je bent werkzaam in alle facetten van het bouwproces, van fundering tot afbouw. Je stemt je werkzaamheden af met de uitvoerder van het project. Ben jij de timmerman die ons team komt versterken?

Dakdekker

Fulltime - Per direct

Voor een goede opdrachtgever van ons zijn wij per direct opzoek naar gemotiveerde kandidaten die (enige) ervaring hebben als dakdekker of dit beroep graag zouden willen leren.

Een dakdekker is iemand die een beschermende laag aanbrengt op een hellend of plat dak, om dit te beschermen tegen water, sneeuw en wind.

Ben jij de aanpakker die wij zoeken?

Metselaar

Fulltime - Per direct

Wij zijn per direct opzoek naar een (leerling) metselaar om ons team te versterken. Wij vinden het belangrijk dat bij jou de kwaliteit van het werk hoog in het vaandel staat.

Je werkt voor zeer uiteenlopende bouwprojecten vooral nieuwbouw! Indien je nog niet (veel) ervaring hebt met metselen maar wel heel handig bent en snel dingen leert kun je ook solliciteren, er zijn tal van doorgroeimogelijkheden bij deze functie!

 

Ben jij gedreven, verantwoordelijk, betrouwbaar en in goede lichamelijke conditie dan is deze functie wellicht perfect voor jou.

Grondwerker

Fulltime - Per direct

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar grondwerkers.
Je zult met deze baan graaf- en grondwerkzaamheden verrichten. Denk hierbij onder andere aan: graafwerk, assisteren bij kraanmachinist en/of collega's of het aanleggen van kabels en buizen.

 

Het betreft een fulltime functie (40 uur) van maandag tot en met vrijdag.

Stratenmaker

Fulltime - Per direct

Wij zoeken per direct op zoek naar een stratenmaker / opperman!

Als stratenmaker /  opperman help jij de stratenmaker bij zijn werkzaamheden. Je zorgt dat hij altijd verder kan door hem bijvoorbeeld op tijd van klinkers en tegels te voorzien. Ook help je bij het zetten van banden, bedding maken en het leggen van straatwerk.

Voorman Kramenzetter

Fulltime - Per direct

Weet jij van aanpakken en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een (meewerkend) voorman voor het monteren en demonteren van tenten, overkappingen en (markt)kramen.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon